pret-cherestea.ro

Pret lambriu lemn

cherestea rasinoase

Incepand de la peretii cu latime redusa, pana la peretii ca caror latime depaseste trei sau patru metri, lambriurile din lemn reprezinta o varianta inspirata pentru decoratiuni, atat din punct de vedere estetic, cat si financiar. Unul din principalele avantaje al lambriurilor din lemn este ca se preteaza la vopsire, oferind prilejul de a da nastere unor decoruri expresive si pline de culoare.

Fata de PVC, lambriurile din lemn au o greutate mai redusa, ceea ce le face mai utilizabile pentru spatiile de interior. Mai mult, lemnul reprezinta o alegere fericita nu doar din perspectiva estetica, dar si ecologica.
Lambriurile de calitate superioara pot beneficia de garantie de pana la 20 ani, avand in plus avantajul curatarii cu usurinta. Trebuie precizat insa ca atunci cand cumparati material pentru acoperisul caselor este indicat sa calculati un plus de aproximativ 20%, deoarece pot surveni pierderi la panta acoperisului.

Exploreaza ofertele pret-cherestea.ro si descopera produsele noastre din lemn la cele mai avantajoase preturi: aici vei gasi cele mai bune lambriuri pentru multiple lucrari de constructii. Rezistente la incovoiere si lovituri, durabile si usor de montat, lambriurile disponibile la depozitul nostru de cherestea sunt fabricate din lemn durabil si cu un aspect vizual placut.

Lambriu lemnPret / mp
Lambriu lemn 14.5cm x 4m30 lei

SC PEDROS CONSTRUCT SRL - Cherestea rasinoase

soseaua Chitilei nr. 26 Bucuresti

RO13421672 - J40/9064/2000

Trimite-ne un mesaj

Contactati-ne! Aveti intrebari sau nelamuriri? Nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj sau sa ne sunati la 0744.303.676

Suntem cei mai buni de pe piata