pret-cherestea.ro

Pret cherestea lemn

cherestea rasinoase

In domeniul constructiilor, lemnul este unul dintre materialele cel mai frecvent utilizate: de la dusumea, parchet, pana la structuri de rezistenta si acoperis, este aproape imposibil sa duci la capat o lucrare de constructii fara sa te bazezi pe lemne.

Pret-cherestea.ro este destinatia pentru cele mai inspirate alegeri atunci cand vorbim de lemn pentru constructii. La depozitul Pret-cherestea.ro ne ocupam nu doar cu furnizarea de cherestea, ci producem propriile produse, astfel incat tu sa poti gasi tot ce ai nevoie intr-un singur loc.

Pentru cherestea si produse din lemn de calitate, la cele mai bune preturi, exista depozitul Pret-cherestea.ro

Afla aici despre produsele si ofertele noaste si vei duce la bun sfarsit cele mai ambitioase lucrari.

Cherestea lemnPret bucata
Cherestea 10cm x 2.5 cm x 4m9 lei
Cherestea 15cm x 2.5cm x 4m13 lei
Cherestea 20cm x 2.5cm x 4m17 lei
Cherestea 25cm x 2.5cm x 4m22 lei

Nu toti clientii nostri sunt experti in cherestea, iar pentru unii alegerea tipurilor de lemn potrivite poate fi un proces destul de provocator. De aceea, te sfatuim ca inainte de a alege un produs sau altul, sa ne intrebi despre caracteristicile produselor din lemn pe care le ai in vedere, fiindca sunt numeroase lucruri despre care trebuie sa fii informat inainte de a face o achizitie.

E bine de stiut ca tipurile de cherestea pe care le vei gasi in piata romaneasca variaza in mod considerabil, si fiecare tip de lemn difera in ceea ce priveste caracteristicile, proprietatile si utilizarea la care se preteaza: de exemplu, poate ca o anumita cherestea va avea tonurile de culoare pe care doresti pentru mobilarea unei incaperi, insa trebuie sa te asiguri ca tipul de lemn selectat este suficient de rigid si de rezistent.

Nu pierde timp pretios si vino la depozitul nostru: te vom ajuta sa faci alegile corecte si informate!

SC PEDROS CONSTRUCT SRL - Cherestea rasinoase

soseaua Chitilei nr. 26 Bucuresti

RO13421672 - J40/9064/2000

Trimite-ne un mesaj

Contactati-ne! Aveti intrebari sau nelamuriri? Nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj sau sa ne sunati la 0744.303.676

Suntem cei mai buni de pe piata