pret-cherestea.ro

Aici gasesti toate materialele si articolele din lemn pe care le cauti pentru proiectele tale de constructii: preturi atractive si cele mai bune produse din cherestea te asteapta la depozitul nostru.

Esti la pret-cherestea.ro, destinatia castigatoare pentru achizitia de lemn de constructii

Ne recomanda peste doua decenii de experienta cu lemnul.

La Pret-cherestea.ro furnizam cherestea rasinoase, articole lemnoase si lemn pentru confectionarea a multiple amplasamente din scanduri, cherestea lemn, grinzi lemn, sipci lemn si multe altele.

Suntem pregatiti sa facem fata oricarei comenzi cu promptitudine si celeritate.

La pret-cherestea.ro ne mandrim cu calitatea produselor noastre, de aceea vrem sa iti punem la dispozitie lemnul cel mai potrivit pentru proiectele tale.

cherestea rasinoase

De ce sa alegi materiale din lemn?

Lemnul este cu siguranta alegerea traditionala si sigura atunci cand vine vorba de selectia materialelor de constructie. Nu este nici o surprinza, fiindca si in prezent, avantajele lemnului in constructii depasesc ca performanta impactul altor produse de pe piata

Pentru ca este un material relativ usor in greutate, lemnul depaseste chiar si otelul atunci cand vine vorba de auto-sustinere: lemnul poate sustine mai bine propria greutate, ceea ce constituie un avantaj in constructia unor spatii mai mari, cu mai putine puncte de sprin necesare.

Lemnul are o rezistenta naturala la conducerea electrica atunci cand este uscat la niveluri standard de umiditate. In plus, rezistenta si dimensiunile sale nu sunt afectate in mod semnificativ de caldura, asigurand stabilitatea cladirilor finisate.

Proprietatile acustice ale lemnului il fac ideal pentru minimizarea ecoului in spatiile de locuit sau de birou. Lemnnul absoarbe sunetul, nu il reflecta si nu il amplifica, si poate de asemnea sa contribuie la reducerea suplimentara a nivelurilor de zgomot, oferind un confort suplimentar.

Cu o mare varietate de optiuni de material disponibile, lemnul ofera o gama larga de optiuni de ordin estetic, precum si diverse proprietati termice mecanice, acustice si termice, alaturi de altele care pot fi selectate in functie de cerintele proiectului.

Pret-cherestea.ro este locul ideal pentru articole lemnoase, cherestea rasinoase cu utilizare in constructii: grinzi lemn, dulapi, cusaci, sipci si cherestea la preturi avantajoasa va asteapta la depozitul nostru.

Contactati-ne telefonic sau la sediul nostru pentru comenzi si informatii despre produsele noastre. Pentru o incormare cat mai corecta, retineti ca pretul fiecarui produs este adaugat pe cantitati.

La Pret-cherestea.ro beneficiati de posibilitatea livrarii in Bucuresti si zonele limitrofe ale orasului. Nu aveti posibilitatea de a tranporta comanda? Asiguram transportul comenzii tale cu promptitudine si in siguranta!

La Pret-cherestea.ro pretuim si valorificam toate avantajele lemnului, si punem la lucru toate carateristicile lui pentru a obtine articole din lemn sigure si estetice pentru cele mai variate proiecte si lucrari.

 “Nu faci bucium din orice lemn”, spune proverbul, iar noi la Pret-cherestea.ro stim asta cel mai bine, fiindca prelucram chiar aici lemnul pe care ti-l oferim. In fiecare zi il punem la incercare, exploram si exploatam toate avantajele sale, pentru a-ti pune la dispozitie spici lemn, grinzi lemn, cusaci lemn, dulapi lemn, sau dusumele din lemn, cherestea, placaje Tego si orice alte produse din lemn de care vrei sa te folosesti

Suntem aproape de tine, in zona Chitila, la depozitul nostru prietenos si incapator! Comanda de la noi si ne putem ocupa si de livrare!

Suntem in masura sa livram material lemnos si cherestea rasinoase  in urmatoarele zone:

13 Septembrie, Aviatorilor, Aviatiei, Balta Alba, Berceni, Bucurestii Noi, Baneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crangasi, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanti, Dristor, Drumul Taberei, Dudesti, Damaroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulesti, Grivita, Iancului, Lipscani, Militari, Mosilor, Muncii, Obor, Oltenitei, Pajura, Pantelimon, Piata Romana, Piata Universitatii, Pipera, Primaverii, Rahova, Stefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasa, sau acolo unde ai nevoie de livrare

Esti la Pret-cherestea.ro: casa specialistilor in lemn, destinatia constructorilor de top!

Cherestea rasinoase

Indiferent de proiect, 95% dintre ele au nevoie de cherestea rasinoase, fie ca vorbim de cofraje, schele, acoperisuri sau proiecte mai delicate cum ar fi: terase, foisoare, garduri sau mobilier de gradina. La noi gasesti cherestea rasinoase de diferite dimensiuni si lungimi, chiar daca ai nevoie de cherestea de diferite dimensiuni, numita si asteriala, sau cherestea dimensionata pentru proiecte clar definite sau cherestea constructii pentru finalizarea proiectului tau, la noi gasesti o gama variata din aceste produse.

blank

SC PEDROS CONSTRUCT SRL

soseaua Chitilei nr. 26 Bucuresti

RO13421672 - J40/9064/2000

Trimite-ne un mesaj

Contactati-ne! Aveti intrebari sau nelamuriri? Nu ezitati sa ne trimiteti un mesaj sau sa ne sunati la 0744.303.676